Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adana Büyükşehir’in yardım tırı İzmir’de!

Adana Büyükşehir’in yardım tırı İzmir’de!

Adana Büyükşehir’in yardım tırı İzmir’de!

Adana Büyüksehir Belediyesi, Izmir’e yardim tiri gönderdi. Yatak, maske, battaniye dolu tir Izmir’e ulasti ve malzemeler yetkililere teslim edildi. Adana Büyüksehir Belediyesi Izmir’de yasanan deprem sonrasi magdur olan vatandaslara yardim elini uzatti. Depremin oldugu ilk andan itibaren uzman kurtarma ekiplerini Izmir’e gönderen, ardindan da deprem bölgesine kendisi giden Baskan Zeydan Karalar, “Aklimiz yüregimiz Izmir’de” dedi.

 

Uzman kurtarma ekiplerinin ardindan kendisi de Izmir’e giden Baskan Zeydan Karalar, ‘Ülkenin neresinde hangi aci yasaniyorsa biz de o aciyi yüregimizde hissediyoruz. Izmirli kardeslerimizin acisini hafifletmek, deprem sonrasi olusan ihtiyaçlarin karsilanmasina destek vermek için elimizden geleni yapiyoruz ve yapmaya devam edecegiz” dedi.

 

YARDIMLAR DEVAM EDIYOR

Izmir’e yardimlarini ilk günden itibaren sürdüren ve daha önce jeneratör, seyyar tuvalet, gida, saglik kitleri ve elektrikli isitici gönderen Adana Büyüksehir Belediyesi bu kez de 500 battaniye, 20 bin maske ve 50 elektrikli hastane yatagini yardim tiriyla bölgeye ulastirdi. Yardim tirina Adana’dan Izmir’e yolculugu sirasinda yurttaslarin alkislarla destek verdigi gözlendi. Yardimlar Izmir’de ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere yetkililere teslim edildi.


  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli